Male chacma baboon

Male chacma baboon

Z910/0213 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 38.5MB

Downloadable file size: 2.5MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: PETER CHADWICK/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Male chacma baboon (Papio ursinus) baring its teeth in a threat display. This species of baboon inhabits scrub, woodland and semi-desert environments in southern Africa. Photographed in De Hoop Nature Reserve, South Africa.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: 1, adaptation, adult, africa, african, aggression, aggressive, anatomical, anatomy, animal, behaviour, biological, biology, canine, chacma baboon, close-up, de hoop nature reserve, detail, display, displaying, dominance, dominant, fauna, male, mammal, monkeys, mouth, nature, old world monkey, one, opening, papio ursinus, primate, primates, single, south africa, south african, teeth, threatening, tooth, western cape, wildlife, yawning, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.