Male chacma baboon

Male chacma baboon

Z910/0213

Rights Managed

Caption

Male chacma baboon (Papio ursinus) baring its teeth in a threat display. This species of baboon inhabits scrub, woodland and semi-desert environments in southern Africa. Photographed in De Hoop Nature Reserve, South Africa.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}