British wild cat yawning

British wild cat yawning

Z934/0762 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 50.0MB

Downloadable file size: 2.2MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: GUSTOIMAGES/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: British wild cat yawning. British wild cats (Felis silvestris) inhabit forest, mountains and moorland throughout Britain. Wild cats feed mainly on small mammals and birds although they have also known to take deer fawns. Photographed in England, UK, in April.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: 1, animal, april, biological, biology, british, british wild cat, carnivore, carnivorous, cat, endangered, england, europe, european, fauna, felid, feline, felis silvestris, grass, great britain, head, hissing, mammal, nature, one, predator, single, spring, teeth, threatened, uk, united kingdom, wild-cat, wildcat, wildlife, yawn, yawning, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.