Aberystwyth Arts Centre units

Aberystwyth Arts Centre units

C010/3959 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 50.1MB

Downloadable file size: 3.0MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: DAVID WOODFALL IMAGES/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Aberystwyth Arts Centre units. Located at the University of Aberystwyth, Wales, these units are timber frameworks clad in crinkled stainless steel foil. The foil is given rigidity by spraying an insulation foam on the reverse side. There are eight of these units, each with room for start-up art enterprises or other uses. Designed by Heatherwick Studio, the units were opened in May 2009.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: 2010, 21st century, aberystwyth arts centre, architectural, architecture, britain, british, building, buildings, cladding, creative, design, entrance, environmental issues, europe, european, foil, glass doors, ground breaking, ground-breaking, groundbreaking, heat loss, heatherwick studio, hut, huts, insulated, insulation foam, metal, metallic, office, offices, pioneering, silver, stainless steel, technological, technology, uk, unit, united kingdom, units, university of aberystwyth, wales, welsh, wooden framework

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.