Arctic terns in flight

Arctic terns in flight

C010/8986

Rights Managed

Caption

Arctic terns (Sterna paradisaea) in flight. These migratory sea-birds are native to Arctic Europe, Asia and America. Their wingspan measures up to 85 centimetres and they can weigh up to 127 grams. Photographed in Madagascar, in July, during their migration.

Release details

Model release not required. Property release not available.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}