Magellanic penguins around their burrow

Magellanic penguins around their burrow

C028/9421 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 50.0MB

Downloadable file size: 2.7MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: PETER J. RAYMOND/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Magellanic penguin (Spheniscus magellanicus). This medium-sized penguin inhabits the coasts of Chile, Argentina and the Falkland Islands. It reaches an average length of 70 centimetres. The magellanic penguin feeds on fish, cephalopods (such as squid), crustaceans and krill, hunting in groups. Photographed on Isla Magdalena, Chile.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: animal, aquatic, biological, biology, bird, burrow, carnivore, carnivorous, chile, fauna, flightless, isla magdalena, land, magellanic penguin, marine, nature, nest, ornithology, pair, pebbles, penguins, rock, seabird, single, sociable, south american, spheniscus magellanicus, wildlife, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.