Brown skuas

Brown skuas

C002/4007 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 50.5MB

Downloadable file size: 1.5MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: LOUISE MURRAY/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Brown skua (Catharacta antarctica), close up. This aggressive bird, also known as the Antarctic skua, reaches 55 centimetres in length. It feeds on the young and eggs of penguins and cormorants. Photographed on Cuverville Island, Antarctica.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: aggressive, animal, antarctic skua, antarctica, biological, biology, bird, brown skua, carnivore, carnivorous, catharacta antarctica, close-up, coastal, cuverville island, detail, falkland skua, fauna, marine, nature, ornithology, seabird, shorebird, wildlife, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.