Svalbard reindeer rutting

Svalbard reindeer rutting

C038/2899 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 50.3MB

Downloadable file size: 1.7MB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: DR P. MARAZZI/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Svalbard reindeer (Rangifer tarandus platyrhynchus) rutting. This herbivorous mammal is the smallest subspecies of reindeer. It lives for approximately nine years and is endemic to the islands of Svalbard. Photographed in the spring in Norway's Svalbard archipelago in the Arctic.

Release details: Model release not required. Property release not required.

Keywords: 2, animal, animal behaviour, antlers, arctic, biological, biology, competing, deer, duo, endemic, fauna, fighting, herbivore, herbivorous, male, mammal, nature, no-one, nobody, norway, norwegian, pair, rangifer tarandus platyrhynchus, reindeer, ruminant, rutting, sexual selection, small, smallest, spring, svalbard, svalbard reindeer, two, wildlife, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.