Spur-winged plover

Spur-winged plover

C003/1109 Rights Managed

Request low-res file

530 pixels on longest edge, unwatermarked

Request/Download high-res file

Uncompressed file size: 48.7MB

Downloadable file size: 832.3KB

Price image Pricing

Please login to use the price calculator


Credit: PHOTOSTOCK-ISRAEL/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption: Spur-winged plover preening itself. Spur-winged plovers (Vanellus spinosus), or spur-winged lapwings inhabit wetlands and coastal areas from the eastern Mediterranean across northern Africa, to the Arabian peninsula. They feed on small invertebrates. Photographed in Israel, in March.

Release details: Model release not available. Property release not required.

Keywords: 1, animal, biological, biology, bird, cleaning, coast, coastal, fauna, israel, israeli, lapwing, lapwings, march, middle east, middle eastern, middle-east, middle-eastern, nature, one, ornithology, plovers, preening, shore, single, spring, spur-winged lapwing, spur-winged plover, vanellus spinosus, wader, water, water bird, water-bird, wildlife, zoological, zoology

Licence fees: A licence fee will be charged for any media (low or high resolution) used in your project.