This image is not available for purchase in your country.

Giant petrel head

Giant petrel head

Z812/0022

Rights Managed

40.3 MB (3.5 MB compressed)

4617 x 3051 pixels

39.1 x 25.9 cm ⏐ 15.4 x 10.2 in (300dpi)

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Buy Print

Credit

BRITISH ANTARCTIC SURVEY / SCIENCE PHOTO LIBRARY BRITISH ANTARCTIC SURVEY / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Giant petrel. Bloody head of a giant petrel (Macronectes sp.). This bird feeds on krill and squid at sea, but also scavenges on dead or dying animals on land. It inhabits the Southern Ocean, nesting in Antarctica or on subantarctic islands. It may reach a length of almost a metre. Photographed on Bird Island, in the South Georgia Islands.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • basket icon
  • Calculate price calculator icon
  • Add to board lightbox icon