This image is not available for purchase in your country.

Mexican free-tailed bats

Mexican free-tailed bats

Z915/0015

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

STEPHEN J. KRASEMANN / NATURE CONSERVATORY / SCIENCE PHOTO LIBRARY STEPHEN J. KRASEMANN / NATURE CONSERVATORY / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Mexican free-tailed bats. Huge flock of Mexican (or Brazilian) free-tailed bats (Tadarida brasiliensis) emerging from their cave at dusk. This bat lives in colonies numbering up to 20 million individuals in one cave. It inhabits caves near scrub and woodland from the southern USA to northern South America. This bat feeds almost exclusively on moths. It can reach speeds of up to 80 kilometres per hour in flight. Photographed at Bracken Cave, Texas, USA.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}