This image is not available for purchase in your country.

African elephant feeding

African elephant feeding

C013/2234

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

PETER CHADWICK / SCIENCE PHOTO LIBRARY PETER CHADWICK / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

African elephant (Loxodonta africana) feeding. The African elephant is the world's largest land animal. It weighs up to 10,000 kilograms and measures 3.5 metres in height. It is designated as a vulnerable species mainly due to poaching. Photographed in Kruger National Park, South Africa.

Release details

Model release not required. Property release not available.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}