This image is not available for purchase in your country.

Atlantic spotted dolphins

Atlantic spotted dolphins

C015/5546

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

SERGIO HANQUET / LOOK AT SCIENCES / SCIENCE PHOTO LIBRARY SERGIO HANQUET / LOOK AT SCIENCES / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Atlantic spotted dolphins (Stenella frontalis). These dolphins may reach a length of just over 2 metres and weigh up to 140 kilograms. They inhabit offshore waters in warm seas, in groups of between 5 to 15 individuals, feeding on fish and squid. Photographed in the Atlantic Ocean, south-west of Tenerife, the Canary Islands.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}