This image is not available for purchase in your country.

Redwing in snow

Redwing in snow

C017/7179

Rights Managed

50.0 MB (3.1 MB compressed)

5130 x 3407 pixels

43.4 x 29.0 cm ⏐ 17.1 x 11.4 in (300dpi)

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

COLIN VARNDELL / SCIENCE PHOTO LIBRARY COLIN VARNDELL / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Redwing (Turdus iliacus) feeding on windfall apples in snow. This bird inhabits fields and open country in northern parts of Europe in the breeding season, but migrates to more temperate parts of Europe for the winter. It feeds on insects and berries, and may reach 21 centimetres in length. Photographed in December, in Dorset, UK.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}