This image is not available for purchase in your country.

Svalbard reindeer

Svalbard reindeer

C028/6240

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

DR P. MARAZZI / SCIENCE PHOTO LIBRARY DR P. MARAZZI / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Svalbard reindeer (Rangifer tarandus platyrhynchus). This herbivorous mammal is the smallest subspecies of reindeer. It lives for approximately nine years and is endemic to the islands of Svalbard. Photographed in July in Norway's Svalbard archipelago in the Arctic.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}