This image is not available for purchase in your country.

The Brockholes visitor centre

The Brockholes visitor centre

C029/0155

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

ASHLEY COOPER / SCIENCE PHOTO LIBRARY ASHLEY COOPER / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

The Brockholes visitor centre at the Lancashire Wildlife Trust reserve in Preston, Lancashire, UK. The Brockholes reserve is a wetland habitat constructed from old gravel pit workings. The green visitor centre, is built on a floating island, to prevent flooding, and is a very green structure. It uses green materials, and has a vey low carbon footprint. It is thermally efficient and uses natural daylight.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}