This image is not available for purchase in your country.

Male red-footed falcon

Male red-footed falcon

C001/0742

Rights Managed

52.6 MB (1.4 MB compressed)

3500 x 5250 pixels

29.7 x 44.5 cm ⏐ 11.7 x 17.5 in (300dpi)

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

BUY PRINT Embed

Credit

JOHN DEVRIES / SCIENCE PHOTO LIBRARY JOHN DEVRIES / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Male red-footed falcon (Falco vespertinus) preening while perching on a branch. This bird of prey is found in eastern Europe and Asia, but has become a near-threatened species (as of 2008) due to habitat loss and hunting. It preys mainly on large insects but also feeds on small mammals, amphibians, reptiles and birds. Photographed in Hungary in spring.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Calculate price
  • Add to board