This image is not available for purchase in your country.

Eastern red bat (Lasiurus borealis)

Eastern red bat (Lasiurus borealis)

C033/9119

Rights Managed

30.3 MB (5.5 MB compressed)

2677 x 3950 pixels

22.6 x 33.5 cm ⏐ 8.9 x 13.2 in (300dpi)

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

MERLIN D. TUTTLE / SCIENCE PHOTO LIBRARY MERLIN D. TUTTLE / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

An adult female eastern red bat (Lasiurus borealis) stays worm wrapped in her heavily furred tail membrane during fall migration in Wisconsin. The eastern red bat ranges throughout most of eastern North America, especially in forested riparian areas. Roosts in tree foliage. Normally lives solitarily and rears 2-4 pups per year. Northernmost populations migrate south for winter, burrowing into fallen leaf litter to hibernate. These bats feed heavily on moths, including species which are major pests of agriculture.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}