This image is not available for purchase in your country.

Brown skuas

Brown skuas

C002/4008

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

LOUISE MURRAY / SCIENCE PHOTO LIBRARY LOUISE MURRAY / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Brown skua (Catharacta antarctica), resting. This aggressive bird, also known as the Antarctic skua, reaches 55 centimetres in length. It feeds on the young and eggs of penguins and cormorants. Photographed on Cuverville Island, Antarctica.

Release details

Model release not required. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}