This image is not available for purchase in your country.

Spur-winged plover

Spur-winged plover

C003/1109

Rights Managed

This image is not available for purchase in your country.

Please contact your Account Manager if you have any query.

Credit

PHOTOSTOCK-ISRAEL / SCIENCE PHOTO LIBRARY PHOTOSTOCK-ISRAEL / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Caption

Spur-winged plover preening itself. Spur-winged plovers (Vanellus spinosus), or spur-winged lapwings inhabit wetlands and coastal areas from the eastern Mediterranean across northern Africa, to the Arabian peninsula. They feed on small invertebrates. Photographed in Israel, in March.

Release details

Model release not available. Property release not required.

 {{ i.shot_duration ? i.shot_duration + ' ' : '' }}{{ i.shot_uhd ? '4K ' : i.hires ? 'HD ' : '' }}{{ i.spl_number }} R{{ i.license }}

  • Add to board
  • Similar {{ mediaType(i) }}